Baby termometer til akut sygdom

Fordelene ved at baby termometer

Du kan bruge et termometer til at måle din babys temperatur for at finde ud af, om din babys temperatur stiger, og hvad der sker. Det er oplagt at bruge et pandetermometer som har et driftsområde fra omkring 35 grader til 43 grader.

BERRCOM-PANDETERMOMETER-I-BRUG

Et Berrcom Pandetermometer giver dig mulighed for at måle din babys temperatur på et øjeblik. Her kommer der en vibration, når den er færdige med at måle. Tid er altid af afgørende betydning, især med syge børn, og dette termometer sikrer, at du ikke spilder noget.

Dette termometer har patenteret banebrydende teknologi, der gør temperaturmåling let, stressfri og meget nøjagtig. I berøringstilstand skal du placere termometeret på babys tinding for at tage en måling. I no-touch-tilstand skal du placere termometeret foran barnets pande inden for 2 cm fra øjenbrynene for at reducere barnets stress.

 

Det er ikke nødvendigt at rense dit baby termometer.

Der er en række fordele ved disse typer baby termometer, måske den mest fremtrædende er, at den er næsten ikke-invasiv at bruge, når man tager febertemperaturer - i modsætning til den rektale type, behøver den ikke at gå ind i kroppen, men forbliver blot på hud. Det gør den også mere hygiejnisk, fordi den ikke kommer i kontakt med så mange bakterier som numsen og endetarmen.

Småbørn har brug for meget søvn, og når de ikke sover i barnevognen, hviler de sig i sengen. Det kan være svært at holde øje med det, så det kan være en god idé at have en babyalarm her. Har du ikke en, eller mangler du en ny, kan du finde inspiration i vores babyalarmartikel, hvor du kan se ekspertfavoritter.

 

Hvornår har baby feber?

Børn kan faktisk have en temperatur på helt op til 39,0 grader eller mere, og alligevel have de normalt. Derfor er høj feber i sig selv i denne aldersgruppe ikke ensbetydende med alvorlig sygdom.

Men husk at som udgangspunkt har baby feber ved 38 grader eller derover. Hvis dit barn har det dårligt bør du herefter søge egen læge. Men inden da kan du nemt og bekvemt holde øje selv med et baby termometer - læs mere her.

Tilbage til blog