Rektal termometer til hele familien

Et rektalt termometer måler temperaturen i endetarmen, og opnår den mest nøjagtige måling. Det er praktisk at finde et rektal termometer med en bøjelig spids, da der opnås en mere behagelig måling, især når vi taler om vores børn og bedsteforældre.

For at være helt sikker på hvor temperaturen ligger, så skal du vælge et rektal termometer, hvilket også bruges af lægerne - især med babyer og spædbørn som ikke kan fortælle hvordan de har det.

Men det kan også være en bøvlet process at måle temperaturen rektalt. Det er de færreste som synes det er en god oplevelse.

Derfor er det vigtigt at bruge termometeret rigtigt.

 

Hvordan anvendes et rektal termometer?

 

Gode alternativer til rektal termometer

Hvis du og din familie finder et rektal termometer som værende bøvlet og ubehageligt, så er der andre gode alternativer - som et pandetermometer.

Et pandetermometer gør brug af infrarød måling og kan med stør nøjagtighed fortælle hvor høj din feber den er. Især er det helt oplagt ved mindre børn, for at gøre det nemmere for alle.

Jeg har selv valgt kun at have et pandetermometer herhjemme, fremfor et rektalt termometer. Det er primært pga. den frihed det giver mig, både til at måle mig selv, mine børn og min kærestes temperatur.

Læs mere om Berrcom Infrarødt Pandetermometer

 

Vælg det rigtige rektal termometer

For et gøre det nemt for dig, har vi lavet en overskuelig oversigt med de termometre vi mener er de bedste. Se alle vores termometre her.

Tilbage til blog