Returnering & ombytning

Returnering

Hvis du ønsker at returnere din ordre, kontakt os direkte. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

(Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbagebetalt. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi ombytter ikke varer

Pandetermometer.dk kan desværre ikke tilbyde en regulær ombytning af din vare. Dette er dog med mindre at det er os der har begået en fejl, og sendt dig en forkert vare - hvis det er tilfældet bedes du kontakte vores kundeservice, og aftale nærmere der.

Hvis du ønsker at ombytte din vare til en anden f. eks hvis du har købt et forkert pandetermometer m.v skal vi bede dig lægge en ny ordre på det du ønsker i stedet, og herefter skal du returnerer den oprindelige vare til os, hvorefter vi behandler den i henhold til ovenstående returregler.

Bemærk: du hæfter selv for de udgifter der er forbundet med at varen sendes retur til os. 

Varen sendes til:

Grow Media ApS att. Pandetermometer.dk
Damhaven 3b
7100 Vejle

OBS! Husk at vedlægge dit ordrenummer i retursendingen.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Der skal vedlægges ordre nummer i din returpakke, så vi kan behandle returneringen korrekt.