Febertermometer til skoler og institutioner

Vi forstår, at sikkerheden for både børn og ansatte er af højeste prioritet. Her spiller termometeret en vigtig rolle som et redskab til at beskytte mod spredning af sygdomme. Vi arbejder hårdt på at levere de bedste løsninger til institutioner og er stolte af at bidrage til at skabe en sikrere og sundere arbejdsplads.

Vi har allerede leveret vores produkter til flere dagplejer i Danmark og er parate til at hjælpe med at skabe tryghed i jeres institution.

Derudover tilbyder vi omfattende support og rådgivning, så institutioner som din får den bedst mulige oplevelse med vores produkter.

  • CE-mærket produkter

    Kun det bedste er godt nok, især når det handler om vores børn og os selv. Derfor forhandler vi udelukkende produkter, der er CE-mærket jf. EU-lovgivningen.

  • Klinisk testet nøjagtighed

    Før vi begynder at sælge produkter, gennemgår de en omfattende test for at sikre, at de opfylder vores høje standarder for nøjagtighed og kvalitet.

  • 2 års produktgaranti

    Din sikkerhed for, at produktet fungerer i mange år. Alle vores produkter har 2 års produktgaranti, så skulle der opstå problemer, får du det repareret.

Tilpasning af temperaturmåling med 0,3 graders nøjagtighed.

Sig farvel til ubehagelige febermålinger med skrigende børn. Med et klinisk testet pandetermometer kan I lave febermålinger med en nøjagtighed på 0,3 grader hver gang. Det er helt perfekt til danske skoler og institutioner.

Læs mere

Sikker betaling med EAN.

Vi er en e-mærket dansk webshop, hvilket er din sikkerhed for kvalitet. Samtidig kan vi udstede fakturaer til dit EAN-nummer, hvis du ønsker at betale på denne måde.

Kontakt os